ETVs lõppes 6. hooaeg laupäeval 30. jaanuaril

Michelle Dockery, kes mängib sarjas Mary Crawleyt, postitas Instagrami hüvastijätukirja ja foto koos noorte näitlejate ja kaksikvendade Oliver ja Zac Barkeriga, kes mängivad tema sarjapoega George´i. Dockery kirjutas: "Täna on viimane päev minu elu kõige ilusamast ja suursugusemast kuuest aastast. Ma olen nii tänulik, et sain olla selle pere liige. Tänan igaühte ja teid kõiki, kes te vaatasite.“

Natuke aega varem rääkis Dockery augustikuu ajakirjas InStyle viimaste võttepäevade emotsionaalsest pingest. "Meie viimane võttepäev oli Highclere´is. See oli suur asi. Ja ma ei osanud seda oodata. Ma mõtlesin, et olen võimeline ära kõndima. Ma ei arvanud, et see läheb nii emotsionaalseks. Laura Carmichael ja mina kõndisime käest kinni mööda maja viimast korda ja me olime nagu kildudeks. Tundus, nagu oleks lõppenud üks ajastu, mis oli väga rõõmurohke.“

Laura Carmichael on Dockery ekraaniõde Edith Crawley.
Michelle Dockery on 33aastane ja oma rolli eest on ta kolm korda olnud Emmy nominent ning üks kord Kuldgloobuse nominent. Küll aga võitis ta Screen Actors Guildi auhinna. Hulga auhindu ja nominatsioone on ta saanud teatrirollide eest. Näitlejatöö kõrvalt on Dockery ka jazzlaulja. Ta esines näiteks Ronnie Scott's Jazz clubi 50. aastapäeva peol koos Sadie ja Hotheadsiga, mis on Elizabeth McGoverni ansambel. McGovern mängib „Downton Abbeys“ tema ema.
Michelle´il on kaks vanemat õde, Louise ja Joanne.

Dockeryl on alates 2013. aasta maist suhe iiri PR-direktori John Dineeniga ja tänavu veebruaris sai teatavaks, et nad on kihlatud. Ajaleht The Sun kirjutas, et Michelle näitas kaasnäitlejatele ja sarja filmijatele uhkusega oma kihlasõrmust ja kõik on ühel meelel, et tema ja John on tore paar.

Lady Mary Crawleyl on ka oma Twitteri konto alates 2011. aastast.

Sari algas 26. septembril 2010 ITVs ning on saanud parima lühisarja Kuldgloobuse, Emmy, BAFTA, National Television Awardsi, Televisual Bulldog Awardsi, Virgin Media TV Awardsi, Elle Style Awardsi jne.
Kahe esimese hooaja eest sai sari, näitejad või taustajõud 27 Primetime Emmy auhinda, mis on telesarjade kõigi aegade rekord. See on olnud kõige vaadatum telesari nii Suurbritannias ITVs kui USAs PBSis.

Rollides:

Hugh Bonneville Robert Crawley, lord Grantham
Elizabeth McGovern Cora Crawley (Levinson)
Dan Stevens Matthew Crawley
Jessica Brown Findlay Sybil Branson ( Crawley)
Laura Carmichael Edith Crawley
Jim Carter Charles "Charlie" Carsonn
Raquel Cassidy Phyllis Baxter
Brendan Coyle John Bates
Tom Cullen Anthony Foyle, lord Gillingham
Michelle Dockery Mary Crawley
Kevin Doyle Joseph Molesley
Siobhan Finneran Sarah O'Brien
Joanne Froggatt Anna Bates ( Smith)
Thomas Howes WilliamMason
Lily James Lady Rose Aldridge (MacClare)
Rob James-Collier Thomas Barrow
Allen Leech Tom Branson
Rose Leslie Gwen Lawson
Phyllis Logan Elsie Hughes
Sophie McShera Daisy Mason (Robinson)
Matt Milne Alfred Nugent
Lesley Nicol Beryl Patmore
Amy Nuttall Ethel Parks
Julian Ovenden Charles Blake
David Robb Dr Richard Clarkson
Maggie Smith Violet Crawley
Ed Speleers James "Jimmy" Kent
Penelope Wilton Isobel Crawley