"Eesti Energia nõukogu liige Rein Kilk teenis riigiettevõttelt kümme miljonit krooni vana katlamaja eest, kasutades vara ülesbluffimise nippi," kirjutab tänane Postimees.
Rapsitehase bilansis oli vana katlamaja väärtuseks 1,4 miljonit krooni. Nii palju see võiski maksta. "Et pruut ilusamaks teha, eraldas Kilk katlamaja ja andis selle oma teisele firmale Indrustrial Technology Investments. Seda firmat esindas Meelis Virro, Werolit aga Rein Kilk. "
Tagatipuks müüdi 1991. aastal ehitatud "vana kuur" tagasi Werolile juba 15 miljoni krooniga. Sandor Liive poolt juhitud Eesti Energiale selgitati, et säärase väärt asja soetamine 10,2 miljoni krooniga on puhas lotovõit. Oligi nõukogu liige Eesti Energia lolliks teinud. Mõttetusse projekti investeeris Eesti Energia circa viis miljonit eurot. Werol, nagu rida Kilgi teisi toiduaine-, loomakasvatus-, restorani- ning puidutöötlusettevõtteid läks pankrotti. Uus omanik aga kallist katlamajast midagi teada ei tahtnud ning investeering kanti korstnasse.

Meelis Virro viitab, et varade ülesbluffimine ja maksumaksjale sokutamine on olnud suurärimees Kilgi ärimeetod. Enne suurt teedeehitust Tallinnas Tselluloosi mäel ostis Kilgi firma odavalt Tartu maantee 80s krundi, et see Järvevana tee laienedes kalli hinnaga Tallinna linnale müüa. Ilma raha liigutamata näidati kõrge hinnaga müügitehinguid, kuigi krunt oli juba selgelt teedeehituse joone all. Ka siin sekkus peaminister Andrus Ansip Kilgi tegevuse peatamiseks otsese sõnavõtuga. Meelis Virro sõnul blufiti krundi hind üles sama skeemiga "omade vahel" edasi-tagasi müües, nagu juhtus Painküla vana katlamajaga.