Selliste hukkaläinud kaakide käekirja me juba tunneme. Poleks ime, kui järgmisena paljastuks, et Jaak Madison käis poisikesena isegi herneraksus. Või sihtis ragulkaga vanainimesi!

Näete, ta suutis röövida ka 1883 Järva- ja Viljandimaa valija südame ning pääseda riigikokku! 1883 häält on rohkem kui Jaak Aaviksool, Laine Randjärvel, Vilja Savisaar-Toomastil või mõnel teisel poliitsaurusel.

Ent Madisoni mobiil on välja lülitatud. Facebooki sõnumile ta ei vasta.

EKRE üldmobiil (samuti Madisoni taskus) on samuti välja lülitatud. Kättesaamatud on ka parteibossid, isa ja poeg Helmed.

Madisoni riigikogu telefonile vastanu lubab kontaktisoovi edasi anda.

Tööpäeva lõpp juba koidab, kui saabub SMS Madisonilt: “Ma ei ole huvitatud olema “nädala persoon”, sest meedia tähelepanuvajadus on kuhjaga täis. Samuti oleks see raskendatud, kuna oleme keeldunud Ekspress Grupiga suhtlemast kuni kohtuasjade lõpuni.”

Rahustan noort rahvasaadikut, et minagi olen hingelt konservatiiv. Mine tea, võib-olla olin koguni nende “lollide” seas – maalt ja hobusega –, kes “need natsid” Toompeale valis. (Anekdoot sotsiaalmeediast: Jaak Madison tahab riigikogus sõna võtta ja spiiker ütleb talle: “Oota nats.”)

Pinged haihtuvad, boikoti uks paotub ja Madison määrab kohtumispaigaks St Patricku õlleka Tallinna Foorumi keskuse teisel korrusel.