VÄRVIKAM KUI MEHHIKO SEEBIOOPER:
tööl käinud nelja lapse isa avastas, et tema naine lööb üle aisa. Naine lasi seepeale mehe vaeseomaks peksta. Kuid kõige valusam leid ootas alles ees.

Noor mees piinas oma rasedat abikaasat kuu aega järjest.
Loe edasi ...
Peresiseste pedofiiliajuhtumite arv kasvab. Ühes väikeses maakonnas saadeti tänavu kohtusse koguni kuus sellist kriminaalasja.

Isa tunnistab, et ei saanud hakkama teda vihkava kasupoja kasvatamisega. Poiss kaebas politseisse, et vanemad piinavad teda.
Loe edasi ...
(Illustratsioon Anneliis Aunapuu)
Kui vanemad ise kokkuleppele ei jõua, peab laste huvidest lähtuva otsuse tegema kohus. Reaalsus on aga pahatihti teistsugune.
Loe edasi ...
Argumendid kohut ei veennud: Ema väited, et laps on üheaastane, saab rinnapiima ja tunneb ennast emaga seotuna ja turvaliselt, ei kõigutanud kohtu otsust saata laps isa juurde.
Jahmatav otsus. Kaks Eesti kohtuastet otsustasid, et ühe aasta ja kolme kuu vanune laps tuleb saata isa juurde, kes on võõrtööline
.

Oma kaht tütart aastaid peksnud, mõnitanud ja seksuaalselt kuritarvitanud pereisa sai rahulikult tegutseda, sest kohaliku valla sotsiaaltöötaja keeldus uskumast, et pealtnäha vaguras mehes peitub monstrum.