1. Ta uhkustab sinuga. Võidad kontserdipiletid või sind edutatakse? Ta räägib sellest absoluutselt kõigile! Maailma suurim fänn number üks.

2. Ta teeb sinu pärast ohverdusi. Võib-olla kolib ta teise linna, võib-olla viskab ta enda kulunud ja koleda särgi ära, mis tegelikult ta suurim lemmik on. Kui see sulle ei meeldi, siis on aeg tal lahkuda!

3. Teil on samad väärtushinnangud. Te tahate mõlemad lapsi ja olete juba kokku leppinud, et uue ilmakodaniku eest hoolitsevad nii ema kui isa. Te annate teineteisele vaba aega. Misiganes teemaks on — te sõuate ühel ja samal lainel.

4. Isegi aastaid hiljem on ta kui tõeline rüütel. Avab uksi, kannab kotte, aitab, kui jalad kõrgetest kontsadest väsinud. Ta on tõeline härrasmees!

5. Ta ei taha sind muuta. Su kallim armastab sind just sellisena nagu sa oled ja ei üritagi seda muuta. Usu, see on üsna haruldane!

6. Kui mõtled abiellumisele, siis sa ei oota mitte pulmi, vaid nendele järgnevat kooselu. Loomulikult on suur pidu ja pillerkaar lõbus, kuid tõeline õnn saabub pärast seda.

7. Te elasite pikamaasuhte üle. See oli küll hirmutav ja raske, kuid mitte kontimurdev ülesanne. Ja te saite sellega hakkama — teie suhe on kõva kui kivi!

8. “Ma igatsen sind” pole lihtsalt sõnakõlks. Vaid te tegelikult ka mõtlete seda südamest.

9. Sulle meeldib vabadus ja naudid omaette elamist, kuid temaga koos ühes ruumis viibimine kaalub kõik selle üle. Olgugi, et sinu õudusunenäoks on elu jagatud ühikatoas, ei suuda sa oma tööpäeva lõppu ära oodata, sest kojuminnes näed just oma kallimat.

10. Ta on sinu inimene. Lähed tema juurde nii uue klatši kui murega, jagad temaga oma rõõme ja ebaõnnestumisi. Ta on esimene, kes kõigest kuuleb!

11. Planeerimisel mõtled pikalt ette. Sa ei vaata tulevikku mitte ühe kuu vaid terve aasta lõikes. Võib-olla saad isegi mitu aastat ette mõelda.

12. Sa võid tema ees nutta. Ilma, et peaksid mingilgi põhjusel häbi tundma!

13. Kui sõbrantsid oma kallimat klatšivad, siis ei oska sa nendega kaasa rääkida. Mitte, et kõnevõime kaotanud oleksid — sul lihtsalt ei ole mitte millegi üle kurta!

14. Ta on su perega lähedane. Ja sina tema omaga. Ta võib su emale helistada ilma, et sellele suurt paanikat eelneks. Ja teda kutsutakse juba sinu sugulaste poolt teie suguvõsaüritustele.

15. Ta hoolib su sõpradest. Isegi, kui talle su parim sõbrants kõige rohkem ei meeldi, on ta alati valmis talle appi tõttama. Ja ta ei näe selles mitte midagi imelikku.

16. Ta laseb sul rahuneda. Oled temperamentne ja ärritudes keed üle kui kuum katel? Pole hullu, ta laseb sul end välja elada ja lohutab sind hiljem.

17. Ta ütleb sulle täiesti suvalisel hetkel, et näed hea välja. Ära mõtlegi sellel mehel minna lasta! Ta on ju ideaalne!

18. Te saate koos reisida ilma tülitsemata. Koos reisimisel võid oma kallima kohta nii mõndagi avastada. Isegi pärast pikka koosveedetud aega. Ja sageli võivad sellistes situatsioonides tülid päris kergesti tekkida. Aga seda mitte teil. Sest te naudite teineteise seltskonda täiel rinnal ja olete õnnelikud!

Allikas: Harper’s Bazaar