SUPER enesekindlus ise!

Värniku oda lendas eestlaste südameisse - nüüd nähakse värskes hõbemedalimehes juba Noole mantlipärijat.
Loe edasi...

Kiirabi Heino

Kahel korral on endine odamees Heino Puuste viimasel hetkel Andrus Värniku mustast mõõnast päästnud ja teinud temast tiitlivõistluste tähe.
Loe edasi...

Pipar paneb lapsed lööma!

EESKUJU OMAST KÄEST: Antsla Koolipoiss Martin Saar ning Eesti spordikangelane Andrus Värnik pidasid sel sügisel maha esimese kahevõistluse. Värnik esialgu veel võitis.

Ja hüppama, jooksma ning viskama. Andrus Värniku kodukoolis Antslas on täheldatud innustava eeskuju lausa teaduslikult mõõdetavat mõju lastele.
Loe edasi...

Matti ja Andrus

Naised, naised...: Kogu elu on kuulsal soomlasel Matti Nykänenil (parempoolsel pildil) olnud jama naistega. Vangiski istus seepärast, et oma naist ründas. Ka Värnikut ei jäta naised külmaks.

Midagi pole teha, odaviske maailmameistrist Andrus Värnikust hakkab saama samasugune meediastaar, nagu on viimased aastakümned olnud soomlaste kuulus suusahüppaja Matti Nykänen.
Loe edasi...

Värnik viskab juunis Venemaal oda

Odaviske eksmaailmameister Andrus Värnik asub võistlustulle 15. juunil Venemaal Žukovski linnas toimuval kergejõustikuvõistlusel.
Loe edasi...

Andrus Värnik BIG Kuldliiga finaaletapil Tallinnas (2008)

Värnik: Ma ei räägi võõraste inimestega

Parimaid sportlasi Andrus Värnik (32) võitis odaviskes Eesti meistrivõistlustel hõbemedali. Õhtulehele ütleb ta, et nii ta küll hooaega lõpetada ei tahaks.
Loe edasi...

Andrus Värniku eduka karjääri kurb lõpp


Tipust alla: Andrus Värniku edukas spordikarjäär on ilmselt läbi.

Sel laupäeval peab Võru Kergejõustiku klubi Lõunalõvi oma 15. juubelit, kuhu kutsuti ka eksmaailmameister Andrus Värnik. Eesmärk oli meest tänada eduka spordikarjääri eest.

Kuid Andrus Värnik saatis teate, et ta ei osale. Ta ei soovi olla avalikkuse ees.
Loe edasi...