Aga nüüd viimane kord oli seal küll täielik äiad-ämmad oi oi oi! Tuula lasi endale ampulli panna, et karjääri teha. Eurodirektiivid nõuavad, et igas Euroopa Liidu pangas peab juhtival kohal töötama lesbi, soovitavalt mustanahaline. Ja Tuula šansid on üpris head, pangas töötab küll mitu mustanahalist, aga ükski neist pole omasooihar. Ja panga teisel lesbil pole johtaja kohale erilist lootust, kuna tal puudub kõrgharidus.

Sellised lood ühesõnaga. Pealtnäha oli kõik kena. Kuna Tuula enam juua ei tohtinud, jättis ka Pirjo solidaarsuse mõttes kärakapanemise maha. Aga siis alles see õige ki­nu peale hakkas! Nagu Pirjo sele­tas, tuli ilmsiks kurb tõsiasi, et naiste iseloomud on täiesti erinevad ja kaine peaga polegi neil omavahel millestki rääkida. Pirjo hakkas jälle jooma ja klubides hängima. Ning peagi sigines talle uus tyttöystävä, võimukas daam Imatran Voimast, iseloomult do­mi­na. Pirjo pihtis, et just vägivaldne karakter on see, mis teda Maija juures kõige rohkem võlub.

"Ma olen alati tahtnud, et pärast väsitavat tööpäeva ülikoolis mind keegi alandaks ja haiget teeks," ütles ta. "Vägivald mõjub lõõgastavalt ja vabastavalt. Aga Tuula ei löö mind kunagi!"

Voldemar Kolga rääkis, et rasketööstuses, transpordis ja energeetikas töötavad naised olevat domineeriva loomuga, kuna amet eeldab neilt mehelike soorollide omaksvõtmist. Aga Iivi Masso ütles, et Kolga blufib.

Tuula nuttis ja lubas veenid läbi lõigata, kui uudist kuulis, aga väljavaade johtajaks saada hoidis teda siiski tagasi. Ja just see päev, kui ma pahaaimatult külla saabusin, olid nad kõik kolmekesi psühholoogi juures käinud – visiiditasu oli 1500 eurot, aga see ei tundugi nii kallis, kui kolme peale maksta. Tegemist on haritud, edukate, majanduslikult iseseisvate naistega.

Psühholoog soovitas aja maha võtta, enesesse süüvida ning oma tunnetes selgusele jõuda, et mõista, mida nad tegelikult tahavad.

Kui Tuula oli endas selgusele jõudnud, palus ta ampulli kintsu seest välja urgitseda, mida ma lahkesti tegingi, küünekääre appi võttes. Kui Pirjo oli endas selgusele jõudnud, tuli ta järeldusele, et peks ja radiaatori külge sidumine polegi maailma kõige paremad asja. Ja kui Maija oli endas selgusele jõudnud, meenus talle, et Imatran Voimas ootab teda alistuva loo­­muga pakistanlane, kes ei aja kogu aeg nii keerulist juttu kui ülikooli õp­pe­­jõud.

Niisiis leidis kriis õnneliku lahenduse. Panime Maija õhtuse rongi peale ja läksime klubisse. Tuula ütles:

"Vittu see työ, rakkaus on parempi."