Viimatine, 2014. aasta jalgpalli-MM-il mängus Itaalia vastu aset leidnud intsident on jäänud ka videolindile.

Esitame teile järamiseks nimekirja teistest kuulsatest hammustamispuhkudest, igaühe juures ka videomaterjali.

Tyson vs Holyfield

1997. aastal hammustas Mike Tyson raskekaalu poksimatšil kaks korda Evander Holyfieldi.

Esimesel korral võttis vahekohtunik Tysoni skoorist kaks punkti maha. Kui Tyson Holyfieldi kolmandas raundis teistkordselt pures, peatas kohtunik matši ja diskvalifitseeris Tysoni.

Tyson kaotas poksimisõiguse, mis talle aasta pärast siiski tagastati. 2009. aastal palus ta Holyfieldilt vabandust Oprah Winfrey telesaates.

Rollins vs Ainge

1983. aasta NBA kohtumisel puhkes rüselus Atlanta keskmängija Wayne "Tree" Rollinsi ja Boston Celticsi Danny Ainge'i vahel.

Kuna Ainge oli väiksemat kasvu ja korvpallurina laialt tuntud oma konfliktse iseloomu poolest, usuvad paljud siiamaani ekslikult, et hammustajaks oli tema.

Tegelikult aga vajas just Ainge õmbluseid ja teetanusevastast süsti pärast seda, kui Rollins talle hambad sõrme lõi.

Le Roux vs Fitzpatrick

1994. aastal hammustas Lõuna-Aafrika mängija Johan Le Roux kõvema kähmluse käigus uusmeremaalast Sean Fitzpatrickut kõrvast.

Saanud teada, et teda karistatakse pikemaajalise mängukeeluga, märkis Le Roux: "Mulle tundub, et 18 kuu pikkuse mängukeelu eest oleksin pidanud kõrva küljest rebima."

Ruutu vs Peters

Jäähokimeeskonna Ottawa Senators paremäär soomlane Jarkko Ruutu eitas süüdistust Buffalo Sabresi mängija Andrew Petersi pöidla puremises, kuid pidi ometi kaks mängu vahele jätma ja maksma 31 700 dollari suuruse trahvi.

"Ma arvan, et kui ma ise midagi nii rumalat teeksin, keelduksin samuti seda omaks võtmast," märkis Peters hiljem.

Gallardo vs Reyes

Sevilla keskväljamängija Francisco Gallardo tähistas meeskonnakaaslase löödud väravat sellega, et hammustas väravale järgnenud "külakuhjas" teise meeskonnakaaslase (José Antonio Reyes) suguelundeid.

Hispaania kuninglik jalgpalliföderatsioon määras mehele sportlaseväärikuse ja -sündsuse rikkumise eest mängukeelu ja tegi trahvi.

Gallardo: "Ma olen kindel, et ei solvanud kedagi. Arvan, et see, mida ma tegin, pole eriti tähelepanuväärne."

Olivo vs Guerrero

2014. aasta mais mängis püüdja Miguel Olivo Los Angeles Dodgersi AAA-klassi tütarmeeskonna Albuquerque Isotopes vastu.

Olivol tekkis mängu ajal meeskonnakaaslase Alex Guerreroga tüli ning rüseluse käigus hammustas Olivo Guerrero kõrvast tüki välja.

Guerrero vajas lõpuks ilukirurgi abi. Olivole tähendas vahejuhtum aga pesapallurikarjääri lõppu.