Kuigi mõni sõna jagus Aunastel ka Savitskile, keskendus intervjuu peaasjalikult peaministriprouale: kuidas kohtuti, kas Taavi laulab ja kuidas võttis lauljatar vastu uudise, et tema mehest valitsusjuht saab. Rõivas ise on ju öelnud, et arvas, et naine "ohkas" selle peale.

"Jah, ma ohkasin küll. See tuli kui välk selgest taevast. Olin kokasaate võttel ja ei osanud kuidagi reageerida nendele palju-õnne-sõnumitele. Mõtlesin, et äkki on kuskil uudis, et ma olen jälle rase," naljatas lauljanna.

"Olen hästi selline muutustega kaasamineja. Kui see uudis tuli, siis ma võtsin selle teatavaks ja läksin kaasa. Ega ma siis ju ära ei lähe!" sõnas Värk naerdes.

"Jah, teda on vähem kodus, aga siis tuleb seda vähest ajaressurssi mõistlikult kasutada. Ta on õnneks selline, et ei too tööd koju ja meie peale karjuma ei hakka, kui valitsuses midagi valesti on," lisas ta.

Tuurile minek on talle enda sõnul väga hästi mõjunud: "Muidu ma oleks patja nutnud, aga nüüd pole olnud aega mõelda selle peale. See on minu jaoks väga positiivne olukord."