Arengufondi juht Tõnis Arro ei eita, et teema on üleval, kuid viitab taas Snecki edukale karjäärile. Kõik on õige, nagu ka see, et Eesti seadus on selles osas tõepoolest rangem kui enamikus teistes riikides. Arengufond loodab praegu ilmselt sellele, et ka Eestis muudetakse haridusnõuet leebemaks. Rahandusministeerium juba tegeleb teemaga. Seni aga? Pigistatakse silm kinni.



Arengufondi investeerimisettevõtte SmartCap juht lahkub

TALLINN, 8. mai, 2014 | Eesti Arengufondi investeerimisettevõtte SmartCap fondijuht Seppo Ari Sneck lahkub poolte kokkuleppel ametist.

“Seppo Sneck on väga professionaalne fondijuht ja tema usk SmartCapi ja Arengufondi missiooni on tugev”, ütles Arengufondi juhatuse esimees Tõnis Arro. “Seitsme koos töötatud kuu järel mõistsime aga ühiselt, et mitmetes strateegilistes küsimustes näeme asju erinevalt”.
“Vältimaks võimalust, et see SmartCapi sujuva arengu fookust hajutama hakkab, otsustasime pöörata uue lehekülje. SmartCapi portfelliettevõtteid ja meie kavandatavaid investeeringuid muudatus ei mõjuta, nendega igapäevaselt koostööd tegevate professionaalide tiim on tugev, toimib hästi ning töökava on paigas”, lisas Arro.

Uue fondijuhi otsingud on juba käivitunud. Kuni sobiva kandidaadi leidmiseni täidab SmartCapi fondijuhi ning teise juhatuse liikme ülesandeid Arengufondi juhatuse esimees.