Mul oli väga meeldiv töötada lähedaselt Ansipiga peaaegu viis aastat ja ma saan öelda meie koostöö kohta vaid kõige paremini. Me kooskõlastasime tihedalt meie maade reaktsiooni majandus- ja finantskriisile. Balti riikide kooskõlastatud vastus kriisile oli tähtis, saamaks üle retsessioonist ja pöördumaks tagasi majanduskasvule kogu regioonis. Hiljem oli Ansipi ning Eesti valitsuse kogemus ja toetus väga kasulik euro sujuvaks kasutusele võtmiseks Lätis.

Me tegutsesime tihedalt ka Läti ja Leedu kahepoolse koostöö tugevdamiseks, nagu ka Balti riikide piirkondliku koostöö ja Põhjala-Baltikumi koostöö nimel. Nende aastate jooksul olem ma kogenud Ansipis nii suurt riigimeest kui ka head kolleegi. Ma tõeliselt usun, et Ansip on teinud Eesti peaministrina väljapaistvat tööd.

Ma tahaksin kasutada võimalust tänada Ansipit veel kord meie koostöö eest ja soovida kõige paremat. Ma tõesti usun, et hoolimata oma tulevikuplaanidest jätkab ta edaspidigi panustamist Eesti, Balti riikide ja Euroopa Liidu huvide edendamisse.