30.10.2013, 17:10
RETSEPT: Peedi-šokolaadimuffinid šokolaadikattega
FOTO:
Tänasesse külma, tuulisesse ja kõledasse õhtusse sobivad ideaalselt ühed mõnusad muffinid.
Peedi-šokolaadimuffinid šokolaadikattega
Retsep 12 muffinile
Tainas:
250 g peeti
poole sidruni mahl
3 muna
200 g pruuni suhkrut
180 g sulatatud võid
260 g nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
30 g kakaod
Kate:
100 g tumedat šokolaadi
sorts toiduõli
Valmistamine:
Riivi toores peet peene riiviga ja sega sidrunimahlaga läbi.
Vahusta munad suhkruga.
Sulata või ja lisa koos riivitud peediga munavahu hulka.
Sega omavahel kuivained ja lisa ülejäänud massile.
Küpseta 180 kraadi juures ca 25 minutit.
Sulata vesivannil šokolaad ja sega läbi tilga õliga.
Kata jahtunud muffinid šokolaadiga ja lase taheneda.
Allikas: Toiduliit