Ilmateenistuse valvesünoptik ütles Delfile, et 0-kraadises või külmemas õhus sajaks sademed alla lumekruubi ehk teralise lumena ning mõnel pool Põhja-Eestis on seda ka juba nähtud.

Homme öösel on saju võimalus väiksem ja ilm rahulikum. Taeva selgimise korral langeb minimaalne temperatuur 0°C ümbrusse ja nii võib mõnes kohas ka õhus juba külmakraade olla, teatas ilmateenistus.

Täna päeval on tsüklonaalne mõju taas suurem ja hoovihmapilvi tuleb lisaks. Tuul tugevneb, loode- ja läänetuule puhangud tõusevad 14, õhtu poole rannikul 18 m/s. Sooja on 8..12°C.

Reedel püsib madalrõhkkond Venemaa lääneosa kohal ja selle serva mööda jätkub 70-ndailt laiustelt niiske ja jaheda õhu sissetung. Vahete-vahel tuleb hoog vihma. Lääne- ja loodetuul on ikka tugev. Tuulise ilmaga jääb öine õhutemperatuur 2..7°C piiresse, päeval on sooja 8..12°C.

Nädalavahetusel madalrõhkkond kaugeneb, kuid ulatub servaga siiski mere idakaldale. Sajuhooge on küll harvem, kuid päris kuivaks ilm ei jää. Tuul nõrgeneb. Ilm on ikka jahe. Öine õhutemperatuur on 2..7, selgineva taeva all langeb 0°C ümbrusse, päeval on sooja 8..12°C.

Esmapäev on tugevneva kõrgrõhkkonna tingimustes ikka väga jahe. Öö on selgem ja õhutemperatuur langeb 0..+5°C-ni, vaid meretuulega rannikul on paar kraadi soojem. Päev tuleb pilverünkadega ja kohatiste vihmahoogudega. Sooja on 8..11°C.

Teisipäevaks tuleb kõrgrõhkkond Läänemere kohale ja selle vahetus läheduses on saju võimalus väike. Vaikse ilmaga võib aga õhuke pilvekiht taevasse jääda. Öine temperatuur langeb 0..+6°C-ni, päeval on sooja 8..11°C.