Tervislikud retseptid: porgandi-juurselleri supp ja porgandi-ingveri õunamahl
MAMO porgandi-õunamahl ingveriga
See värskendav jook, mida Mamoski pakutakse, valmib kiirelt ja lihtsalt.
Vaja läheb:
2 keskmist punast õuna
2 pirakat või 3-4 keskmist porgandit
vastavalt maitsele ingverit
Valmistamine
Surista kõik läbi mahlapressi.
Ingver pista kindlasti õunte vahele, et maitse kätte saada.
Porgandi-juurselleri supp
Autor: toidublogija Ragne Värk
Vaja läheb:
1 l vett
400 g porgandit (kooritud kogus)
400 g juursellerist (kooritud kogus)
2 küüslauguküünt
soola, musta pipart
piima
näkileiba või krõbedaks röstitud leivakuubikuid
Valmistamine
Pane viiludeks lõigatud porgandid, juurseller ja küüslauguküüned soolaga maitsestatud vette keema. Kui juurviljad on pehmed, püreesta supp saumikseriga. Lisa segades sisse piim. Lisa piima niipalju, et saad endale meelepärase paksusega supi. Kuumuta suppi veidi ning seejärel maitsesta lõplikult. Serveeri supile pandud leivakuubikute või näkileivaga.