Selgelt juba pidupäevahoos mõned klaasikesed kihisevat (kui mitte kangemat) manustanud Padar oli intervjuu andmise hetkel väga lõbusas meeleolus, kiites nii sündmust ennast kui ka oma sõbratari ilu.

Eelmisel aastal oli Padar vastuvõtule palutud seetõttu, et ta esines aastapäevakontserdil. Tänavu oli rokkar koos kaaslannaga ilmselt saabunud juba mitte asja pärast, vaid lihtsalt külalistena. "Noh, lihtsam oli nagu lavalt tulla, kui oodata seda pikka järjekorda," muljetas Padar Delfile. "Aga inimesed, kes selles järjekorras olid! Seisime koos Villu Veski ja Tartu linnapeaga, väga väärikas seltskond," kiitis ta.

Peo erakodne rahvarohkus ja suur aastapäevamöll rokkarit ei üllatanud. "President on meil populaarne, tore ja haritud inimene. Ma ei ole kindel, kas siia kustutakse isikliku sõpruse või riiklite teenete alusel, eks ole üht ja teist. Aga need inimesed, kes siia kokku on tulnud! Esimest korda elus ei saa öelda, et on rahvaste paabel," hindas Padar presidendipaari külaliste valikut. "Meil on hea meel, et meid Kristeliga kutsuti. Vaadake kui ilus ta on!" õhkas ta.

Padari tüdruksõber Kristel kinnitas, et see on tema esimene kord vastuvõtul olla, kui švipsis ja naljatujus Padar otsustas pisut "kildu" visata: "Einoh, selles mõttes, et ta on varem vabariigi aastapäeva ikka näinud küll!" "Jaa, lausa 24 aastat," naeris seepeale Mardisoo, saades kallimalt ootamatu hüüatuse: "Ou, ära ütle oma vanust!"

Vaata videost, mida Tanel ja Kristel vabariigile edaspidiseks soovivad ning kuidas oleksid aastapäeva vastu võtnud, kui presidendipaar neid külla poleks kutsunud.