Kirjatarbed
Ilusad kirjatarbed rõõmustavad iga naist, eriti kui ta tahab vanal moel sõbrannadega kirjavahetust pidada.

Spaa pakett
Mine koos oma emaga spaasse! Võtke koos massaaž, sulistage basseinis ja veetke kvaliteetaega. Pigistage sinna vahele veel maitsev lõunasöök

Kodutarbed
Uuri, mis su emal puudu või katki on ja kingi talle uus! Selleks võib olla veekeetja, röster, külmkapp. Kui su emal on käed-jalad tööd täis, siis on hea mõte nõudepesumasin. Loomulikult maksab see pisut rohkem, siinkohal tuleksid appi õed-vennad ja teised sugulased.

Ilus seinakalender
Pole koduperenaist, kelle köögis poleks ilusate piltidega kalendrit — kingi talle ilus kalender aastaks 2013, kuid hoidu odavatest lille- ja kiisupiltidega kalendritest ja vali midagi uhkemat.

Kalendermärkmik
Kui su ema armastab oma aega ja kohtumisi planeerida, siis kingi talle uueks aastaks uus kalendermärkmik koos ilusa pastakaga.

Käsitööküünlad ja -seebid
Eestis valmistatud käsitöö on alati armas ja soe kingitus — vali emale-ämmale paar mõnusat seepi ja küünalt, miks mitte ka head vannisoola ja paki see koos enda valmistatud küpsistega.

Kätekreem
Naised kreemitavad oma käsi, sest käed on esimesed, mis reedavad vanuse. Seetõttu võiksid talle tavalise 3eurose kreemi asemel, mida ta ise ostab, kinkida kvaliteetse niisutava kreemi, mida ta muidu endale osta ei raatsiks. Väga hinnatud on näiteks L’occitaine kätekreem sheavõiga.

Pildiraam laste ja lastelaste fotodega
Üks ilusaimaid kingitusi on suur mitme aknaga pildiraam, kust vaatavad vastu oma lapsed ja lapselapsed. Usu, selline kingitus leiab su ema või ämma kodus kohe tähtsa koha.

Teatri- või kontserdipiletid
Mis saaks olla mõnusam ema-tütre kohting kui teatriõhtu? Kui kingid pileti ämmale, kingi teine äiale ja saad kaks kärbest ühe hoobiga.

Õhtusöök heas restoranis
Vii ta välja sööma ja las ta tellib, mida hing ihaldab. Ta on selle ära teeninud.

Külaskäik
Kui su ema või ämm viibivad oma lastest ja lastelastest kaugel, on suurim kingitus küllaminek! Põlvel istuv lapselaps on olulisem kui postiga saabunud kingipakk!

Uued saapad
Emad ja vanaemad ju tatavasti enda peale ei kuluta ja kõik läheb lastele! Sinul on võimalus teda poputada ja hoolitseda selle eest, et ta jalad soojas oleksid.