"Have a nice Doomsday!" ehk "Head Viimsetpäeva!," seisis tema telgikese kõrval oleval plakatil suur kiri. Oli november 2000, kui siinkirjutajal õnnestus ka isiklikult pisikest kasvu meeleavaldajaga Washingtoni Pennsylvania avenüül paar sõna vahetada. Siis oli tema meeleavaldus kestnud juba 19 aastat, nüüd veel 12 aastat otsa.

Concepcion Picciotto põhiline sõnum, mida ta otse USA presidentide Valge maja kõrval kuulutab, on see, et tuumarelvastusega on maailm valmistumas iseenda hävitamiseks, ehk Viimsekspäevaks.

Picciotto on 1945. aastal Hispaanias sündinud pisike naisterahvas, kelle elukohaks on juba 1. augustist 1981 olnud Pennsylvania avenüü 1600, ehk siis sama koht kui USA presidentide Valge Maja, ainult et teiselpool terasaeda ja mitte maja vaid telk. Nii suvel kui talvel.

Presidendiks on olnud sel ajal küll Ronald Reagan, George W. H. Bush, Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama, külm sõda on hoogustunud, ära lõppenud, terrorismivastane sõda alanud ja venima jäänud, üleilmne rahuliikumine sisuliselt välja surnud, kuid uued protestiliikumised pead tõstnud, kõik sel ajal kui Concepcion sõjavastaste loosungitega pidevalt meelt avaldab. Peamiseks sõnumiks on: tuumarelvadega on maailm ise valmistumas oma enda hävinguks.