Põhi:

10 tk Digestive küpsiseid

100 g sulatatud võid

1 sl jahvatatud kaneeli

Täidis:

300 ml vahukoort (35%)

200 g toorjuustu

300 ml tuhksuhkrut

1 tl vanillisuhkrut

1 tl  kardemoni

Kaunistamiseks:

Granaatõunaseemneid

50 ml pistaatsiapähkleid, röstituna ja purustatuna

Purusta küpsised ja sega sulatatud või ning kaneeliga. Vooderda koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga ja pressi küpsisemass ühtlase kihina vormi põhja. Vahusta vahukoor. Sega omavahel toorjuust, tuhksuhkur, vanillisuhkur, kardemon ja vahukoor. Vala saadud mass küpsetusvormi, silu ühtlaseks, kata toidukilega ning tõsta sügavkülma vähemalt 4 tunniks. Võta juustukook külmast 15 min enne serveerimist ning raputa peale pistaatsiapähkleid ja granaatõunaseemneid.