Juba mõlema karjääri varases staadiumis lõkkele löönud armastus on kord hääbunud, kord kasvanud. Viimati andsid Robert ja Lenna kõneainet kaks aastat tagasi presidendi vastuvõtul, kui otsustasid sellest hoolimata koos minna, et aasta tagasi nende teed eraelus lahku olid läinud. Tollal spekuleeris meedia, et ehk seob neid sügav sõprus ja ustav tööalane suhe.

Pilvitu pole nende taevas olnud ka koosoleku ajal, kui Lenna veel Vanilla Ninjaga laineid lõi. Paar käitus tihtipeale arusaamatult, tehes näiteks 2009.aastal plaane koos Indiasse sõita ning seejärel neist plaanidest tormiliselt loobudes. Loomeinimeste asi!

Enne tänast uudist seostas nii Soome kui Eesti meedia Lennat Soome režissööri Aku Louhimiehe ja enne seda näitleja Rasmus Kaljujärvega. Aku filmis "Vuosaari" võttis Lenna end lausa ihualasti ning neid nähti tihtipeale koos jalutamas erinevates Euroopa suurlinnades. Rasmusega on Lenna käitunud ülemeelikult mitmetel avalikel üritustel.

Robi on lubanud endale samuti väikestviisi mehkeldamist kaunite brünettide Wormsi Ennu pruudi Janne Jüsmä ning Kuukulguri sekretäri Enel Arulaga. Lustlik flirt pole tähelepanuta jäänud erinevatel kõmuväljaannetel, kes on uurinud asjaosalisteltki, mis toimub, saamata ühtegi konkreetset vastust.

Kaunite naiste seltskonnas viibiv Robert Vaigla on alati ajakirjanikega teravmeelitsenud. Näiteks Eesti Ekspressi seltskonnarubriigi arupäringule, millal Robi viimati seksis, vastas ta: "Eile ja täna hommikul!" Lisaks Enelile ja Jannele on Robit seostatud ka noore meigikunstniku Triinu-Liis Rahega.