„Laupäevane võistlus saab kindlasti olema lahe katsumus ja oma võrkpallivormi proovilepanek – olen kuulnud Credit24 Rahvaliiga mängijate heast tasemest ja alla ei tahaks me jääda ka ajakirjanikele ning poliitikutele,“ kommenteeris Öövollel osalev võistlustantsutreener Marko Kiigajaan. „Võistkonnakaaslastega peaks meil koostöö kindlasti sujuma, kuna olen peaaegu kõigiga neist igapäevaselt kokku puutunud või koostööd teinud. Usun, et meil ja ka pealtvaatajatel saab lõbus olema. Samuti loodan, et laupäeva õhtul jagub saali ka ergutajaid ja loteriipiletite ostjaid, sest eesmärk on ju Hiiumaa usinate võrkpallurite toetuseks võimalikult suur summa koguda,“ lisas Kiigajaan. Markoga ühes tiimis mängivad veel Kristjan Kasearu, Teele Viira, Aleksei Budõlin, Argo Ader, Victoria Kass ja Märt Agu.

Öövolle treeningul osalesid veel riiklik lepitaja Henn Pärn, sotsiaalminister Hanno Pevkur, riigikogu liige Rannar Vassiljev, riigikogu valveteenistuse juht Tiit Kõiv, spordiajakirjanikud Märt Roosna, Kadi Parts, Pärt Talimaa ja Jaan Martinson. Samuti tulid staare toetama Hiiumaa kolm noort võrkpallurit koos oma treeneri Ülari Kaibaldiga, kelle klubile Öövollel loteriipiletite ja oksjonist saadav tulu läheb. Hiiumaa noormehed Markus Uuskari, Stefan Kaibald ja Robin Valting on selle aasta U16-vanuseklassi Eesti meistrid ja alanud hooajast U18-vanuseklassi Eesti koondise mängijad.

Kolmapäevane ettevalmistav treening leidis aset seoses laupäeval, 27. oktoobril kell 21.00 toimuva heategevusliku Credit24 Rahvaliiga korraldatava Öövollega. Laupäeval võistlevad lisaks kolmele tuntud inimestest koosnevale tiimile veel 4 rahvaliiga mees- ja 5 naiskonda. Tiimid loositi välja nende võistkondade seast, kes registreerisid end Credit24 Rahvaliiga 2012/2013 hooajaks enne 23. oktoobrit.

Lisaks staaride võrkpalliheitluse jälgimise saab Öövollel kuulata head muusikat Artjom Savitskilt. Meeleolu hoiavad üleval DJ Ray Kuusmaa ja spordikommentaator Kalev Kruus. Võrkpallureid „soojendavad“ DanceAct tantsutüdrukud. Kohale tulnud pöidlahoidjatele on ohtralt meelelahutuslikke auhinnamänge. Korda peavad parimad kohtunikud ja näpunäiteid annavad oma ala profid. Külalised ja ka mängijad saavad üritusel soetada 2 eurot maksva loteriipileti ja osaleda heategevuslikul oksjonil, mille tulud lähevad Hiiumaa Võrkpalliklubile. Öövolle on kõigile tasuta.