Elinal, kelle pikad ja isepäised juuksed elavad naise sõnul täitsa oma elu, sirgendati ükskord “Kormoranide” filmivõtete tarvis juuksed ära. “Meeste huvi kasvas totaalselt!” meenutab Elina. “Huvitav, kas pikad ja sirged juuksed annavad meestele mingeid lubadusi?” arutleb Elina.

Juustega seoses meenutab naine lavaka II kursust, kus ühel Panso peol ütlesid koolivennad: “Kuule, lõikame sul need lõngad maha.” Elina mäletab, et tolleaegne elukaaslane nägi teda peo alguses pikkade juustega ja peo lõpus lühikestega, nii et ei tundnud teda ära. Elina soovitab kõigile naistele tervete juuste saamiseks need ükskord maha lõigata, et kiharad saaksid vabalt kasvada. See aitab ka välja selgitada, milline soeng sulle kõige paremini sobib, sest näed juukseid erineva pikkusega.

Iluauhinnad 2012 žüriisse kuuluvad Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill, Cosmopolitani moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik, lauljatar Liis Lemsalu, salongi Fashionhair üks omanikest Maarika Heering ja Grimmsistersi meikar Maarja Sild.

Ürituse eesmärk on aidata Cosmopolitani lugejatel kirevate lettide vahel orienteeruda ning leida müüdavatest ilutoodetest parimatest parimad, mis saavad kauplustes märgistuse “Cosmopolitan Parim ilutoode 2012”. Võitjad selgitatakse välja kaheksas kategoorias: jumestus, huuled, silmad, nägu, keha, juuksed, käed ja parfüüm. Lisaks selgitatakse välja ka lugejate lemmiktooted. Pidulik auhindade kätteandmine tooteesindajatele toimub 23. mail Tallinna Teletornis. Esineb ansambel August Hunt.