Koostisained:
1 pakk digestive küpsiseid
Kolmveerand pakki võid
300 g Farmi köögi toorjuustu
1 kohupiimatoru
2 pakki metsmaaasika tarretist
Lisada natuke vaniljesuhkrut
2 purki ilma kivideta kompoti kirsse

Valmistamine:
Purusta küpsised ning lisa purustatud küpsistele sulatatud või. Sega käega hoolikalt küpsise-või segu ning aseta lahtikäiva vormi põhja( Vormi läbimõõt on 28 cm). Vahustada toorjuust koos kohupiimatoruga, lisada vaniljesuhkur ning panna ettevaatlikult tordi põhjale. Kui toorjuustu segu on põhjale määritud, asetada peale ükshaaval kirsid, alustades keskelt. Valmistada tarretis. Tarretis lisada jahtunult ning alles siis lisada tordile, kui tarretis hakkab kergelt kallerduma. Kook peab üks öö külmas seisma.
Imelisi maitseelamusi!