Vaja läheb:

4 lõhemedaljoni
Soola, pipart
3 porgandit
1 keskmise suurusega tsukiini
2 varssellerit
Oliivõli
basiilikut
Ürdikreem:
0,5 dl erinevaid hakitud värskeid ürte (nt petersell, murulauk, piparmünt, till, basiilik)
150g Farmi toorjuustu (Küüslaugu või murulaugu)

Valmistamine:

Maitsesta lõhe soola ja pipraga. Sega ürdikreemi ained ühtlaseks ning kata sellega lõhe pind ligi 1cm paksuselt, jäta ootele.
Tükelda köögviljad õhemateks viiludeks ning sega oliivõli ja basiilikuga läbi. Vala viljad ühtlase kihina küpsetusvormi ning küpseta 200C ahjus poolküpseteks. Seejärel aseta peale lõheliblikad ning küpseta veel 10-15min ehk kuni kala on läbiküpsenud, ent veel mahlane.