Köhleri 4-2 ruumide rendilepingu sõlmis Hüüdma Tartu firmaga Milleenia OÜ, mis kuulus Seli tollasele äripartnerile Jaan Mugrale.

Milleenia omas samas majas ka kõrvalkorterit aadressiga Köhleri 4-4.

"Ei usu, et ta (Neinar Seli – toim) sealgi ööbis, sest seal elas üks vanamammi. See oli nii rõve korter, et ükski normaalne inimene seal olla ei saanud. No kujutage ette vana Kadrioru maja! Remonti tehti seal alles möödunud kevadel," räägib Hüüdma.

Ekspressi käsutuses on dokumendid, mis näitavad, et Riigikantselei maksis Milleenia arvele 1999. aasta aprillist kuni juulini Seli korteri eest Köleri tänaval 20 483 krooni. Seega pidi Seli elama kas ilusalongis või mammi juures. Augustis vahetas riigikogulane korterit.

"Vastab tõele, et üürisin nimetatud lühikesel ajavahemikul kõnealust (Köhleri 4-4 , kus elas pensionär – toim) korterit, kuid ma pole seda korterit kasutada saanud," ütleb Reformierakonna liige Seli. "Omanik lubas korteri kiiresti remontida, kuid ei teinud seda. Olin eeltoodud ajavahemikul sunnitud üürima teise elamispinna, mille eest tasusin ise. Ei jõudnud remonti ära oodata ja seetõttu katkestasingi üürisuhte."