Samas peaks ettevõttel hästi minema. Sky Plus on vingeim eraraadiojaam, raadioreklaami turuliider ja 293 000 kuulajaga populaarsuselt teine raadiokanal Vikerraadio järel. Ka Sky Raadio on omas segmendis turuliider.

Sky Plusi üks hommikusi ankruid on Eesti populaarseim meessaatejuht Alari Kivisaar. Ja iroonilisel kombel kavatsetakse sügisel alustada kampaaniaga “Pritsime pappi”. Aga pappi tuleks Tehveril pritsida mitte kuulajatele, vaid maksuametile.

2002. aastal viis maksuamet First Medias läbi revisjoni ja leidis, et ettevõttest on välja kanditud ligi 36 miljonit krooni, mis jõudis First Mediaga seotud isikutele. Ettevõte maadles maksuametiga kohtus, kuid äsja jõustunud ringkonnakohtu otsusega jäeti firma kaebus rahuldamata ja maksuvõla summa ajatamata. Seepeale ähvardas firma majandustegevuse lõpetamise ning pankrotiga.

Seda, et raha tootev Sky Plus kinni pandaks, ei usu keegi. Huvitaval kombel ei kuulu 2014. aastani kehtivad raadiojaamade ringhäälinguload maksuvõlgades siplevale First Mediale, vaid hoopis töötajateta firmale Taevaraadio. Seega jäävad First Media pankroti korral load Tehverile alles.

Aga Tehveril poleks see esimene kord raadiojaamu sulgeda. 1999. aastal pani ta kinni Uudisteraadio, mida ajakirjanduses nimetati “Eesti suurimaks rahapesumasinaks”. Uudisteraadio endised töötajad meenutavad, kuidas palgapäeval kohvriga sularaha toimetusse tassiti.

First Media esindajad ei soovinud Ekspressiga ettevõtte probleemidest rääkida.