Volli sõnul pendel ise probleeme ei lahenda, kuid pendli abil sai avada ärimehe silmad. Silmade avamine, suhtlemine - see paistabki olevat Volli töö. Enamasti siiski mitte ärialal.

"Ma ei saa inimesele lahmida, et see või see on haige. Ma ei saa öelda, et sul on vähk, ta kukub kokku. Ma pean oskama öelda. Valetama ei pea. Vaja on suunata inimene kontrolli," rääkis Volli.

Volli ei vastanud otseselt, kas raske aeg on ravitsejate järjekordi pikendanud: "Telefonikõnesid on niigi palju." Ta selgitas, et inimesed jäävad haigeks, sest ühiskond väga haige ja nii nad pöörduvad temasuguste inimeste poole.

Miks aga Eestis nii palju nõidadesse usutakse? "Sest see on tihti inimese jaoks viimane õlekõrs. Inimesed tahavad, et nendega suheldaks, mitte ainult retsept välja kirjutataks," ütles Volli.

 

Mõned vaatajate küsimused ja Volli vastused:

Kas alkoholiprobleemi on võimalik ravida? Saab, aga mees peab ise tahtma.

Kas saatan või kurat on olemas? Kas nad aitavad teid? Saatanalt abi vastu ei võta. Selgeltnägemised ja muu selline ei ole tulnud saatanast.

Kuidas ära tunda, kas needus on peal? Kui inimene kõnnib, siis nagu seljakott on seljas, miski kisub teda tagasi. Raskus. Väsimus, halb on olla. On teatud inimesed, kelle sõna jõud on väga tugev, ja on neid, kes seda teevad, see on väga alatu neist.