Kroonika kirjutab, et kui Lenna mullu sügisel USAsse näitlemist õppima läks, aimasid mõlemad, kuidas suhe edasi kulgeb.

"Kõik oli teada. Mina teadsin. Tema teadis. Igakord on see tegelikult nii olnud, et lõpuks saame ikka kokku," meenutab Lenna.

"Äratundmine, et me teineteisele meeldime, oli esimesest silmapilgust. Vähemalt minu jaoks," kinnitab Lenna. Noored kohtusid aastal 2003, kui Lenna oli veel kollanokk laulja ja kitarrist Robi ansambliga Recycle Bin noortebändide konkursi võitja. Lenna otsustas tollase Vanilla Ninja liikme Maarja Kiviga minna uusi bände vaatama. Ja kohtus Robiga.

Ehkki Eurovisiooni "Club Kung-Fu" looga tuule tiibadesse saanud ninjatüdrukud põrutasid varsti Saksamaale, juhatas elu noored taas kokku. Kui poiste bänd sõitis Šveitsi, kus esinesid lähedal asuvas linnas ka ninjad, tulid nad tüdrukuid vaatama.

"Saatus kuidagi soosis, et kokku saaksime," arutleb Lenna. Noored elavad nüüd vaheldumisi Robi pool Kadriorus ja siis Lenna Tondil asuvas korteris.

Lennale meeldib Robit hommikust õhtuni poputada. Näiteks teha massaaźi kallima kitarrimängust väsinud kätele.

"Vahel lihtsalt istun ja mudin ta käsi. Ma tahan, et tal oleks hea olla. Väikesed asjad. Kui oleme diivanil, vaatame telekat, mõlemal on mõnus olla, siukene kussu. Teineteisest hoolimine ongi, et iga päev teed väikeseid asju enesestmõistetavalt," räägib õnnelik Lenna.